Ondernemen en verbinden met passie

fCO – Office

Wij zijn uw persoonlijke regisseur op alle Family Office gebied

Founders Carbon Office is een Family Office, bestaande uit Preferred Partners. Voor uw administratie, verzekeringen, juridische vraagstukken en –handelingen, maar ook voor gerelateerde PR- en vermogensbeheertaken kunt u bij fCO terecht. fCO is uw persoonlijke regisseur  op alle Family Office gebied, welke werkt met betrouwbare partners; de partners van fCO kennen elkaar persoonlijk én werken nauw met elkaar samen aan een specifiek op uw situatie toegesneden ondersteuning.

fCO is een combinatie van zowel virtuele als reële dienstverlening; op de internetomgeving ‘virtuele huis aan het Vondelpark’ kan men ‘door de kamers lopen’ en kennis nemen van de mogelijkheden en aangesloten relaties, maar eveneens ‘life’ binnenstappen op Koningslaan 52 te Amsterdam voor persoonlijk advies van de Preferred Partners van fCO.

U kunt kiezen voor zowel ‘year-round’ service dan wel voor incidentele dienstverlening per project en zowel zakelijk als privé. Laat ons weten waar uw wensen liggen en wij maken graag vrijblijvend voor u een afspraak met een of meerdere Preferred Partners, afhankelijk van uw specifieke vraag.